2012. október 23., kedd
Rántott csibemell, kaporszósz
- finomra vágott fokhagymát és kaprot kevés vajon megpárolni,
- pici vízzel felönteni, pár perc főzés, só, cukor ízesítés és
- tejes lisztes habarással besűríteni - 2 evőkanál lisztet apránként tejjel simára keverni, majd szűrőn keresztül beleönteni a kaporba és kevergetés mellett - ha kell még akkor tejjel hígítani - mártássá főzni
- mellfilét vékonyra szelni, sózni és liszt-tojás-morzsa panírozás után serpenyőben, zsiradékon, közepes lángon megsütni
Nekem nagy kedvencem a kapor, így amíg lehet kapni a piacon, mindig veszek pár csokorral és finomra vágva, bedobozolom a fagyasztóba.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Nagyon szeretem mindkettőt:)
Megjegyzés küldése