2012. december 2., vasárnap

Tarhonyás husi


- mellfiléből készült

- szokásos módon pörköltet készíteni belőle

- mivel a csirkehús hamar puhul, így 10-15 perc múlva mehet hozzá a tarhonya

- sűrűn kavargatva, vízzel pótolgatva készre főzni

Idő szűkében vagyok és leszek. Mostanság gyors és egyszerű étkek lesznek fent.

A Látogatóimnak nagyon szépen köszönöm, hogy folyamatosan jönnek...még ha olykor olykor szünetel a blogírás! :-)

3 megjegyzés:

ChezSandra írta...

De szeretem a tarhonyás húst... De csak sajnos Én, meg most már kezdem vele "megfertőzni" a lánykámat, Férjem katonai emlékei miatt még a nevét sem bírja :D

Juditka írta...

Fincsi lehet:)

Kati írta...

Már rég kívánom a tarhonyát:)

Related Posts with Thumbnails