2014. március 20., csütörtök

Paradicsomos tészta


Most, hogy végre a mini coopban kaptam, arany fácános paradicsompürét...nem volt kérdés, hogy mit készítek :-)

Imádom, jó sok sajttal hmmm :-)

Aki hagymásan szereti, finomra vágott hagymával készítse a rántást!

- zsiradékon lisztet pirítani....lehúzni a tűzről és úgy keverni hozzá apránként simára keverve a felhígított paradicsompürét

- só és cukor, zellerzöld ízesítés...kicsit rotyogtatni és kész van

- sós vízben tésztát főzni....összekeverni a mártással...reszelt sajttal tálalni

Mennyiséget nem írok, ez attól függ, ki mennyit készít....kis doboz, nagy doboz, üveges, házi...

Én kis dobozt használtam, ehhez jó 3 evőkanál liszt és annyi olaj, hogy keverni tudjam, míg pirítom. A pürét pedig kb. 3-4 dl vízzel hígítom.




Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails