2015. március 6., péntek
Kolbászos rakott krumpli
- héjában főtt krumplit meghámozni és karikára szelni
- kivajazott hőállótálba egy sor krumpli, csipet só, ha nem elég sós
- következő sor - főtt tojás karikára szelve
- majd a karikára szelt kolbász következik
- tetejét krumplival befedni
- majd bőven lekenni tejföllel
- sütőben pirulásig sütni
Labels:
burgonya,
egytálétel,
főtt tojás,
kolbász,
krumpli,
rakottas,
tejföl
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
férjem szereti,nálunk is gyakran készül rakott krumpli :)
Köszi és üzenem neki, hogy jó ízlése van, finom, finom ;-)
Ez jöhet bármikor :))
Indítottam egy játékot, örülnék, ha te is csatlakoznál.
Köszi a meghívást, megyek megnézem ;-)
Megjegyzés küldése