2015. március 4., szerda

Zöldborsóleves galuskával


- karikára szelt sárgarépát és gyökeret, kacsazsíron megpirítani, majd felönteni vízzel

- ízesítés : só, pár szem egész bors, esetleg ételízesítő

- ha félig puha a zöldség, akkor szórom bele a zöldborsót ( mirelit hamar megfő )

Minden levest, takarékon és lefedve érdemes főzni, hogy ne legyen zavaros.

- 1-2 tojást liszttel simára keverni, sózni és pici vízzel közepes keménységűvé keverni,

egyoldalas nagy lyukú reszelőn, beleszaggatni a levesbe a galuskát

- pár perc főzés és kész



Jégkert termékeit használom, vetekszik az Igloival, 
az ára viszont sokkal kedvezőbb.
Nem, nem kapok reklámdíjat :-),
csak ötletet adok annak, aki még kezdő és nincs tapasztalata.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails